Crew Hooks Ink RozaRoza

Roza is van kinds af aan altijd bezig geweest met tekenen en schilderen. Dus ze raakte al snel geïnteresseerd in de kunst van het tatoeëren. Vooral fineline tatoeages trokken haar aandacht, maar ook andere stijlen interesseren haar
Op haar 16e is Roza begonnen met een creatieve opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In haar laatste studiejaar kreeg ze de kans om tijdens de stage te beginnen aan haar apprenticeship. In deze periode heeft ze veel meegekeken en kunnen leren van verschillende artiesten om vervolgens zelf te gaan tatoeëren.

In 2022 is Roza fulltime bij Hook’s Ink gaan werken. Er zijn veel tattoo stijlen die haar interesseren, maar haar voorkeur ligt bij fineline tatoeages, blackwork en old school (traditional).

Zij is een lieve jongedame die altijd in is voor een gesprekje, sparren over ontwerpen of het design maken voor een nieuw plaatje. Zij gaat net zolang door met designs maken tot het compleet aan de wensen van de klant voldoet. Fineline tatoeages zijn haar expertise, maar ook andere stijlen beheerst ze.

In haar vrije tijd kijkt ze graag series en films, net als vele anderen. Ook besteed zij graag aandacht aan haar kunstwerken. Bekijk Roza haar fineline tatoeages hieronder of op haar instagram

Als haar werk je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende intake!