Crew Hooks Ink Jona Rhood

Jona

Jona is gespecialiseerd in blackwork en neo traditional tatoeages. Hij komt uit Barcelona en was altijd al geïnteresseerd in kunst en muziek. Door wat willekeurige gebeurtenissen in zijn leven is hij begonnen met tatoeëren op 20 jarige leeftijd.

Begin dit jaar is hij bij ons terecht gekomen.  Hij heeft hij zich volledig gefocust op tekenen om zijn klanten de allermooiste ontwerpen te geven. Jona heeft in Spanje, Engeland, Amerika en Nederland gewerkt.

Hij houdt ervan om met zijn klanten uitgebreid te praten over het ontwerp om een zo mooi en uniek mogelijk tattoo ontwerp voor hen te maken. Het liefst zet hij blackwork en neo traditional. Jona tekent graag en maakt een ontwerp dat 100% op maat en speciaal voor jou is.

Jona is een vriendelijke kerel, die heel direct is als het om advies over tatoeages gaat. Hij houd van een babbeltje en praat graag over muziek en zijn grote voorliefde voor de kerk. Hij speelt verschillende instrumenten en kan ook een aardig stukje zingen.

Jona is gespecialiseerd in blackwork en neo traditional tatoeages, maar ook grotere kleurstukken vind hij erg gaaf om                                                                                        te doen

Wil je weten wanneer Jona er weer is voor een afspraak of vrijblijvende intake? Neem contact met ons op.

Neem ook eens een kijkje op zijn Instagram voor al zijn werk.