ONS VERHAAL

In 2015 besloot Remko, na een jaar in een bevriende tattooshop te hebben gewerkt, het roer om te gooien en zijn eigen studio te openen. Twee jaar lang heeft hij hier hard gewerkt om zijn naam te vestigen en toen werd het tijd om te gaan uitbreiden.

Begin 2018 besloot hij om een nieuwe studio te openen, met meer stoelen, meer vaste artiesten en ruimte voor gastartiesten. Niet veel later openden de deuren aan de Dorpsstraat 70 in Zoetermeer.

Bij Hook’s Ink vind je specialisten op alle fronten. Of je nu op zoek bent naar een kleine tatoeage met fijne lijntjes, een mooie black & grey of een realistische kleur tatoeage: wij hebben de juiste artiest voor jouw wensen! Ook krijgen wij regelmatig bezoek van internationale gastartiesten, deze kondigen wij ruim van te voren aan op FacebookInstagram, via onze nieuwsbrief en onze events pagina.

Iedere artiest bij Hook’s Ink heeft hetzelfde doel voor ogen: streven naar perfectie, constante groei als artiest en iedere tattoo wordt behandeld als een mogelijk meesterwerk. Regelmatig bezoeken onze artiesten internationale tattoo conventies en volgen zij seminars van de groten der aarde. De ontwikkelingen in de tattoo industrie worden uiteraard nauw door ons gevolgd.

In de Tattoo Studio werken wij met de beste en meest moderne apparatuur. De GGD richtlijnen worden strikt opgevolgd en de studio is natuurlijk door de GGD goedgekeurd.

Comfort en service staan bij ons centraal. Wil je tijdens het tatoeëren rustig jouw favoriete serie verder kijken op Netflix? Geen probleem! Al onze werkplekken hebben een TV tot hun beschikking. Uiteraard mag je bij ons gebruik maken van onze WiFi-verbinding.

Wil je graag met ons kennismaken? Kom gerust eens een keer langs in onze Tattoo Shop voor een kop koffie en een vrijblijvend advies.