Cart 0
 
 

ONS VERHAAL

In 2015 besloot Remko, na een jaar in een bevriende tattooshop te hebben gewerkt, het roer om te gooien en zijn eigen studio te openen. Twee jaar lang heeft hij hier hard gewerkt om zijn naam te vestigen en toen werd het tijd om te gaan uitbreiden.

Begin 2018 besloot hij om een nieuwe studio te openen, met meer stoelen, meer vaste artiesten en ruimte voor gastartiesten. Niet veel later openden de deuren aan de Dorpsstraat 70 in Zoetermeer.

Bij Hook’s Ink vind je specialisten op alle fronten. Of je nu op zoek bent naar een kleine tatoeage met fijne lijntjes, een mooie black & grey of een realistische kleur tatoeage: wij hebben de juiste artiest voor jouw wensen! Ook krijgen wij regelmatig bezoek van internationale gastartiesten, deze kondigen wij ruim van te voren aan op FacebookInstagram, via onze nieuwsbrief en onze events pagina.

Iedere artiest bij Hook’s Ink heeft hetzelfde doel voor ogen: streven naar perfectie, constante groei als artiest en iedere tattoo wordt behandeld als een mogelijk meesterwerk. Regelmatig bezoeken onze artiesten internationale tattoo conventies en volgen zij seminars van de groten der aarde. De ontwikkelingen in de tattoo industrie worden uiteraard nauw door ons gevolgd.

In de Tattoo Studio werken wij met de beste en meest moderne apparatuur. De GGD richtlijnen worden strikt opgevolgd en de studio is natuurlijk door de GGD goedgekeurd.

Comfort en service staan bij ons centraal. Wil je tijdens het tatoeëren rustig jouw favoriete serie verder kijken op Netflix? Geen probleem! Al onze werkplekken hebben een TV tot hun beschikking. Uiteraard mag je bij ons gebruik maken van onze WiFi-verbinding.

Wil je graag met ons kennismaken? Kom gerust eens een keer langs in onze Tattoo Shop voor een kop koffie en een vrijblijvend advies.

 

Hooks-Ink-2-1200x700.jpg
 
 

AFSPRAKEN & PRIJZEN

Heb je een idee voor een tatoeage? Kom eens langs om met één van onze artiesten het idee door te nemen. Vaak kunnen wij op basis van deze intake al een goede prijsindicatie geven. Je kunt natuurlijk ook per e-mail, telefoon of Whatsapp contact met ons opnemen. Geef dan altijd duidelijk aan wat je wil, waar op je lichaam je het wil, de gewenste grootte en stuur eventueel een paar duidelijke voorbeelden of foto’s mee. Voor de grotere projecten plannen wij graag eerst een intake gesprek in.

Wanneer je een afspraak bij één van onze artiesten inboekt dien je binnen 3 dagen een aanbetaling te doen. Deze aanbetaling wordt uiteindelijk van het eindbedrag afgetrokken, tenzij je direct een vervolgafspraak inboekt. De aanbetaling blijft dan staan voor de volgende afspraak. De aanbetaling bedraagt 50 of 100 euro. Dit is afhankelijk van hoeveel tijd we voor je reserveren.

Tot deze aanbetaling door ons is ontvangen is de afspraak nog niet definitief vastgelegd en staat het ons vrij om op de gewenste datum en tijd een andere klant in te boeken.

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op de dag van de afspraak, neem dan in elk geval ruim op tijd (uiterlijk 72 uur voor de afspraak) contact met ons op om de afspraak te verzetten. Wanneer je de afspraak niet op tijd verzet of de afspraak annuleert komt de aanbetaling te vervallen. Een aanbetaling wordt in geen enkel geval teruggegeven.

 

 

Hooks-Ink-3-1200x700.jpg

NAZORG

Als de artiest de tatoeage heeft afgedekt met een folie, mag je dit na 2 tot 4 uur verwijderen. Je mag met een tatoeage gewoon douchen.

Behandel de onbedekte tatoeage als volgt:

 • was de tatoeage twee keer per dag met lauw-warm water;

 • dep de tatoeage na het wassen met een schone handdoek droog;

 • smeer de tatoeage in met een zalf die de artiest je aanraadt;

  Zorg dat je tijdens het genezingsproces:

 • de tatoeage zo min mogelijk aanraakt;

 • niet krabt aan de tatoeage;

 • de tatoeage niet bedekt met strakke of bevuilde kleding;

 • de tatoeage niet afdekt met pleisters of verband;

 • (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt;

 • de tatoeage niet onnodig blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.

Het genezingsproces duurt gemiddeld 6 weken. Twijfel je of de tatoeage goed geneest? Neem dan tijdig contact op met de artiest of de studio.

Het kan gebeuren dat de tatoeage na het genezingsproces bijgewerkt moet worden. Dit doen wij binnen 6 maanden geheel kosteloos, met uitzondering van hand- en vingertatoeages. De risico’s van het zetten van tatoeages op handen en vingers worden door de artiest uitgelegd. Bijwerken wordt altijd gedaan door de artiest die de tattoo heeft gezet.

Als je een tatoeage hebt laten zetten door een van onze gastartiesten en de tattoo is nog niet genezen voor zijn of haar vertrek, dan is het mogelijk om de tattoo bij te laten werken bij het eerstvolgende bezoek van de gastartiest.

 

Hooks-Ink-5-1200x700.jpg
 
 

HUISREGELS

Hieronder volgen een aantal huisregels voor de studio:

 • De studio betreden is geheel op eigen risico.

 • De klant dient voor de sessie van start gaat een toestemmingsformulier te ondertekenen.

 • Kinderen zijn niet toegestaan in de studio.

 • In de studio mag niet gerookt worden. Ook het nuttigen van alcoholhoudende drank en het gebruiken van drugs is niet toegestaan. Wanneer het personeel van de studio het idee heeft dat de klant onder invloed van drank of drugs is, staat het hem/haar vrij de klant te verzoeken de studio te verlaten.

 • In de studio wordt niet gegeten

 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio.

 • Morele support is uiteraard welkom, wij verzoeken de klant echter wel het aantal mensen dat meekomt te beperken. Familie en/of vrienden kunnen plaatsnemen in de zithoek.

 • Behandel de artiesten, het personeel en andere klanten met respect.

 • Voor uw en onze veiligheid is ons pand voorzien van beveiligingscamera’s.