X
X
Back to the top

Aanbetaling

Bij een aanvraag kunnen wij een gewenst moment reserveren voor je. Wil je de afspraak bij onze artiesten definitief maken? Dan vragen wij een aanbetaling van 50 euro voor afspraken die korter dan 4 uur duren en 100 euro voor afspraken die langer dan 4 uur duren. De aanbetaling kan in de shop worden langsgebracht of wij sturen je een tikkie.

Waarom een aanbetaling?

Al onze artiesten werken op een ZZP basis, de aanbetaling is voor hun een garantie dat je jouw afspraak nakomt. Kom je niet opdagen dan wordt de aanbetaling gebruikt om de kosten die tot dat moment gemaakt zijn deels te vergoeden. Een aanbetaling komt ook niet bovenop een prijs, deze wordt met het eindbedrag verrekent.

Op tijd een afspraak verplaatsen?

Als je de afspraak wilt verzetten dat moet je dat minimaal 72 uur van te voren doen. Bij de eerste keer verplaatsen wordt de aanbetaling meegenomen naar de nieuwe afspraak. Maak wel een nieuwe afspraak binnen 7 dagen na de oorspronkelijke datum. Anders vervalt de aanbetaling. Wil je daarna de afspraak verzetten dan vervalt de aanbetaling en moet je deze opnieuw voldoen. Dit geldt voor elke opvolgende verplaatsing.

Kom je niet opdagen?

Dat is niet netjes. Er is tijd voor je gereserveerd en de artiest zit op dat moment met een gat in de agenda. De aanbetaling wordt dan gebruikt om de (deels) de kosten te dekken die de artiest tot dat moment gemaakt heeft. Bij een no-show hoef je ons ook niet meer te bellen/appen voor een nieuwe afspraak.

Meerdere afspraken?

Ga je voor een backpiece of sleeve en spreek je meerdere sessies af? Dan doe je voor de eerste afspraak een aanbetaling. Na de eerste afspraak schuift deze door naar de 2e afspraak en wordt de eerste afspraak volledig betaald. Dit gebeurt elke keer tot de laatste sessie. Hierbij wordt de aanbetaling met het eindbedrag verrekend.

Contact

Dorpsstraat 70 - 2712AM - Zoetermeer

Openingstijden

Maandag10:00 tot 17:00
Dinsdag11:00 tot 20:00
Woensdag11:00 tot 20:00
Donderdag11:00 tot 20:00
Vrijdag11:00 tot 20:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagOp afspraak

Nieuwsbrief

 

Volg ons

Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?