Aanbetaling bij Hook’s Ink

Een aanbetaling is van toepassing op iedere afspraak. Bij een aanvraag kunnen wij een gewenst moment reserveren voor je. Wil je de afspraak bij onze artiesten definitief maken? Dan vragen we een aanbetaling van 50 euro voor afspraken die korter dan 4 uur duren en 250 euro voor afspraken die langer dan 4 uur duren. De aanbetaling kan in de shop worden langs gebracht of wij sturen je een aanbetalingsverzoek.

Waarom een aanbetaling?

Waarom moet er aanbetaald worden? Al onze artiesten werken op een ZZP basis, de aanbetaling is voor hun een garantie dat je jouw afspraak nakomt. Kom je niet opdagen dan wordt de aanbetaling gebruikt om de kosten die tot dat moment gemaakt zijn deels te vergoeden. Een aanbetaling komt ook niet bovenop een prijs, deze wordt met het eindbedrag verrekent.

Op tijd een afspraak verplaatsen?

Als je de afspraak wilt verzetten dan moet je dat minimaal 72 uur van te voren doen bij afspraken langer dan vier uur. Bij afspraken die korter dan vier uur duren geldt 48 uur van te voren. Bij de eerste keer verplaatsen wordt de aanbetaling meegenomen naar de nieuwe afspraak. Maak wel een nieuwe afspraak binnen 60 dagen na de oorspronkelijke datum, anders vervalt de aanbetaling. Zeg je je afspraak af binnen 72 of 48 uur dan vervalt de aanbetaling en moet je deze opnieuw voldoen. Dit geldt ook als je je ziek meldt, ineens op vakantie gaat, je konijn overleden is, je plots zwanger bent of je je bus gemist hebt. Onze artiesten zitten op dat moment zonder werk, en hadden een andere tattoo liefhebber blij kunnen maken met een mooi plaatje.

Kom je niet opdagen?

Dat is niet netjes. Er is tijd voor je gereserveerd en de artiest zit op dat moment met een gat in de agenda. De aanbetaling wordt dan gebruikt om de (deels) de kosten te dekken die de artiest tot dat moment gemaakt heeft. Bij een no-show hoef je ons ook niet meer te bellen/appen voor een nieuwe afspraak. En let op, kom je wel opdagen maar heb je kinderen bij je? Dan komt je afspraak en aanbetaling te vervallen. Kinderen mogen (ook volgens de GGD) bij ons niet naar binnen.

Meerdere afspraken?

Ga je voor een backpiece of sleeve en spreek je meerdere sessies af? Dan doe je voor de eerste afspraak een aanbetaling. Na de eerste afspraak schuift deze door naar de 2e afspraak en wordt de eerste afspraak volledig betaald. Dit gebeurt elke keer tot de laatste sessie. Hierbij wordt de aanbetaling met het eindbedrag verrekend.

Afspraak afzeggen

Als je, om welke reden dan ook, de afspraak wilt annuleren is dat natuurlijk geen probleem. Geef dit via de mail of whatsapp aan en jouw afspraak wordt uit de agenda gehaald. Een aanbetaling wordt NOOIT teruggestort, NIET doorgegeven aan iemand anders of NIET bevroren voor een eventuele volgende afspraak.

Neem een kijkje op onze Instagram