Remko Hook's Ink Remko

Remko is de oprichter en eigenaar van de shop. Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben, is hij in 2015 gestart met het “vak” te leren in Amsterdam. In 2016 is hij een kleine studio gestart in Zoetermeer, en is hij begonnen aan een studie in de Verenigde staten. Alles draait bij hem om kwaliteit en professionaliteit. Zijn specialiteit ligt in de realistische tatoeages. Samen met de Hook’s Ink familie wil hij aan aan de top van Nederland blijven staan.

In het begin van zijn carriere ging hij in de Verenigde Staten in de leer bij tattoo grootheid Nikko Hurtado. Ook Steve Butcher, David Vega, Jamie Schene en Ben Ochoa hebben hem begeleid tijdens zijn studie. Nog voor de studie ontwikkelde hij een voorliefde voor realistische tatoeages in zowel black and grey als kleur. In een later stadium is hij begonnen met airbrush en olieverf schilderijen.

Om on top of his game te blijven volgt Remko regelmatig workshops en seminars in realistische tatoeages. Daarnaast werkt hij meerdere keren per jaar in de shops van bekende artiesten. Maar als hij in Nederland is en je ligt in zijn stoel dan praat hij graag met je over airsoften, gamen en lekker eten.

Remko is gespecialiseerd in realistische tatoeages in zowel black and grey als kleuren tattoos. Als zijn werk je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of intake!

Ben je inspiratieloos, en heb je interesse in realistische tatoeages, neem dan een kijkje op de tattoo referentiesite.