Fernando

Fernando Garzon

Fernando Garzon is een echte fineline specialist en werkt rustig en zeer precies. Geboren en getogen in Mexico, daar is ook zijn liefde voor tatoeages begonnen. Zijn interesses liggen voornamelijk in fineline, maar ook voor minimalistische of realistische tatoeages is hij te porren.

Zijn finelines leerde hij van Alfredo Bahena, een van onze andere gastartiesten. De studio van Alfredo in Mexico city was de thuisbasis van de fineline toppers. In 2019 besloot Fernando dat hij meer wilde gaan reizen en vooral in Europa in studio’s te gaan werken. Wij zijn hier in ieder geval erg blij mee.

Of je nu perfecte cirkels in je zij wilt, of een lange rechte lijn, onze fineline specialist voert dit tot in perfectie uit. Hij heeft bij ons in de studio al vele tatoeages mogen zetten, veelal fineline, maar ook hele mooie mandala sleeves.

Fernando is met enige regelmaat te vinden in onze tattoo studio in Zoetermeer. Omdat hij veel reist is hij vaak maar voor een week of twee te boeken en zit hij vaak snel volgeboekt. Voor zijn reisschema kun je hem benaderen via social media.

Wil jij meer weten over zijn werk of beschikbaarheid?

Bekijk zijn werk op instagram. of neem contact met ons op.