Crew Hooks Ink Ekaterina Vainer

Ekaterine Vainer

Ekaterine Vainer is een kei in realisme tatoeages. Black & grey of kleur maakt voor haar niks uit, het eindresultaat is altijd prachtig. Kate is van origine tandarts maar is acht jaar geleden begonnen als tattoo artiest.

Ekatarina is de vrouw van Roman, een van onze andere gastartiesten. Zij komen beide uit Rusland (arkhangelsk)en hebben daar een goedlopende tattoostudio waar realisme tatoeages gezet worden. Samen hebben zij een zoontje die af en toe meereist.

Kate is met enige regelmaat aanwezig in onze studio, zij wisselt de wacht af met Roman.Buiten het zetten van realisme tatoeages, heeft zij liefde voor haar familie en voor muziek. Heel europa reist ze af voor haar geliefde metal concerten en festivals.

Kate spreekt goed engels, dus communiceren met haar over een ontwerp is geen enkel probleem. Heb je een vertaler nodig is er altijd iemand aanwezig in de studio die bij de intake aanwezig kan zijn.

Kate is een lieve zorgzame vrouw die haar werk serieus neemt en perfectionistisch is. Of het nu een kleinere of grote tatoeage is, zij zorgt ervoor dat alles netjes tot een eind resultaat komt.

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens rustig naar haar foto’s op de website of op haar instagram.

Bekijk haar werk op instagram.

Wil je weten wanneer Ekaterine Vainer er weer is? Neem contact met ons op.