X
X
Back to the top

Realistische tattoo

Een realistische tattoo is zo levensecht mogelijk. Een realistische tatoeage bevat doorgaans weinig tot geen lijnen. Deze tatoeages bestaan uit voornamelijk schaduw. De meest voorkomende aanvragen zijn dan ook portretten en dieren. Realisme werkt daarnaast ook prima bij bloemen, planten en 3D effecten. De artiest heeft een duidelijke foto nodig, van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Op basis van een foto kan de artiest een stencil maken en de foto als referentie gebruiken tijdens het tatoeƫren.

Realisme is wel een moeilijke stijl van tatoeĆ«ren, niet iedere artiest kan dit. Er gaat jaren van oefening aan vooraf wil een artiest deze stijl beheersen. Voor een artiest die realistische tattoo’s maakt is het van belang dat hij of zij goed begrijpt hoe lichtval en contrast werkt. Hierdoor word een zo ‘echt’ mogelijk resultaat bereikt. Ook een hoge mate van detail is belangrijk voor een goede realistische tattoo.

Enkele voorbeelden van realistische tattoos:

Realistische tattoo laten zetten?

Wil je bij ons een realistische tatoeage laten zetten? Dan kan je het beste een afspraak maken bij Remko. Hij is binnen Hook’s Ink de realisme specialist.

Voorbeeld van een realistische tattoo gezet door Remko
Voorbeeld van een realistische tattoo gezet door Remko

Contact

Dorpsstraat 70 - 2712AM - Zoetermeer

Openingstijden

Maandag10:00 tot 17:00
Dinsdag11:00 tot 20:00
Woensdag11:00 tot 20:00
Donderdag11:00 tot 20:00
Vrijdag11:00 tot 20:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagOp afspraak

Nieuwsbrief

 

Volg ons

Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?