Tekst tattoo banner

Wat is een tekst tattoo?

Tekst tattoos zijn een hele goede manier om je uit te spreken. Of dat nu om een stukje tekst uit een liedje wat je op het lijf geschreven is. Een gezegde wat helemaal op jou slaat. Een zin van een (overleden) persoon dat veel voor jou betekent of gewoon een stuk tekst waar jij een prettig gevoel bij hebt en kracht uit haalt, het kan allemaal met tekst tattoos. De mogelijkheden zijn eindeloos betreft de plek, de grootte en het lettertype.

We krijgen veel aanvragen voor fineline teksten, freehand lettering teksten en namen tattoos. We hebben hier een kleine greep genomen uit de verzameling met tekst tatoeages voor jouw inspiratie. Wil je graag weten of wij iets voor jouw teksten kunnen betekenen kan je altijd even een mailtje of appje sturen. Wij helpen je graag.

Tattoo laten zetten van teksten

Als je een tattoo wil van een mooie tekst of meerdere teksten is het belangrijk om te kijken naar de plaats waar je het ontwerp wil, het lettertype van de tekst en de grootte. Je kan alvast een beetje voorwerk doen voor een mooi lettertype op www.dafont.com. Tik de tekst in die je wil laten zetten en ga een beetje experimenteren met verschillende fonts.

Bij een tekst tatoeage moet je wel rekening houden met de spelling. Laat altijd het woord en/of de zin goed nakijken door meerdere personen (buiten de tattoo artiest om). Zeker als het in een vreemde taal is. Je kan beter de tekst beter te vaak laten nakijken dan 1 keer te weinig.