Tattoo studio Hook’s Ink in Zoetermeer

We zijn in 2015 begonnen met Hook’s Ink in een studio in Buytenwegh. Na 2 jaar werd het pand echt te klein en zijn we met onze tattoo shop verhuisd naar de Dorpsstraat 70 in Zoetermeer. We zijn binnen de kortste tijd uitgegroeid tot een van de grootste studio’s met de beste artiesten en gastartiesten vanuit de hele wereld.

Gastartiesten vanuit de hele wereld

We krijgen regelmatig gastartiesten vanuit alle hoeken van de wereld op bezoek. Van minimalistische fineline meesters uit Mexico tot kleurenmeesters uit Oekraïne. Houdt onze social media in de gaten voor de updates welke artiest er welke periode is. Neem snel contact op als jouw favoriete artiest te gast komt, want ze blijven meestal maar een week of 2 en vol is vol.

Resident artiesten

Naast de vele gastartiesten hebben wij natuurlijk ook een flink aantal huisartiesten die elke week aanwezig zijn. Allemaal natuurlijk met een eigen specialiteit. Wil je een prachtige fineline tattoo dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen bij het werk van Roza, Wessel en Danique. Wil je een levensecht portret op je lichaam dan zit je bij Remko helemaal goed. Voor de semi-realistische en black & grey stukken is Guus weer de juiste artiest. Maar het blijft natuurlijk niet bij 1 specialiteit. Naast de fineline tatoeages zet Wessel bijvoorbeeld prachtige mandala stukken en Danique is helemaal weg van ornamental stukken. Wil je weten welke artiest het beste bij jouw stuk pas kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze shop. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op met Tattoo shop Hook’s Ink in Zoetermeer

Wil je meer weten over een bepaald ontwerp, de kosten hiervan, wil je graag een intake plannen bij 1 van onze artiesten neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier, of stuur een appje naar 06 – 40 57 31 86