Hoe maken jullie het ontwerp van de tattoo?

Je kan op een aantal manieren ons het ontwerp laten maken. Heb je een wat groter stuk dan is het verstandig om eerst een intake in te boeken. Tijdens de intake krijg je alle ruimte om je wensen voor te leggen. Heb je voorbeelden/referentiefoto’s? Dan kan je die het beste naar ons toe sturen (via mail of Whatsapp) voordat je de intake hebt. Dan worden ze gelijk meegenomen tijdens de intake.

Wij hechten net zo veel waarde aan het resultaat van jouw tattoo als jij, wij hopen hier om dan ook dat je ons vertrouwt in onze kennis en kunnen. Wij doen ons uiterste best om al jouw wensen terug te laten komen in het ontwerp. Echter komt het wel eens voor dat we er tijdens het tekenen achter komen dat bepaalde dingen gewoon niet werken. Hierdoor kan het voorkomen dat we onderdelen moeten weglaten of toevoegen om de compositie ten goede te komen.

Krijg ik het ontwerp van te voren te zien?

Het is voor ons helaas niet te doen om weken voor de afspraak het ontwerp te maken. De artiesten hebben een overvolle agenda en werken een dag vooruit. Op de dag zelf krijg je het ontwerp te zien. Je krijgt alle tijd om het  design aan te passen waar nodig is. Ben je helemaal tevreden? Dan mag je in de stoel plaatsnemen.

Krijg ik het design van te voren opgestuurd?

Nee. Al onze artiesten steken stuk voor stuk veel tijd en liefde in het ontwerp, welke custom voor jou gemaakt wordt. Wij hopen dat je begrip kunt opbrengen voor het aanwezige risico dat een ontwerp meegenomen kan worden naar een andere artiest. Wij nemen dit risico om bovengenoemde reden dus in geen geval.

Fouten in het ontwerp/design

Voordat de tattoo gezet wordt heb je zelf 2 controle momenten waarop jij het ontwerp goed kunt bekijken. Het eerste moment is het ontwerp op papier of de iPad. Het tweede moment is als het stencil op de huid wordt geplakt voor de spiegel. Zorg er alsjeblieft voor dat je het ontwerp goed bekijkt. Als jij tijdens beide momenten het ontwerp goed keurt dan ligt de verantwoordelijkheid op een spelfout, verkeerde datum of iets vergelijkbaars bij jou. Zodra jij ons goedkeuring geeft voor het zetten dan zorgen wij dat de tattoo goed wordt gezet.

Ik heb een mooie tattoo op internet gezien, zetten jullie die?

Helemaal goed, wij kopiëren alleen geen tatoeages. Natuurlijk kunnen we het gevonden idee wel als inspiratie gebruiken.  Heb je een tof ontwerp gezien? Laat ons het zien en wij gaan er een uniek en mooi ontwerp van maken in dezelfde stijl . Zo loop je altijd met een 100% unieke tattoo rond.