Gastvrijheid. 

In de Japanse cultuur gaat het om Omotenashi. Dit is naast servicegerichtheid en gastvrijheid ook een omgangsvorm.

Het gaat er dus bij Omotenashi om dat de klant een service wordt geboden, waar hij niets voor hoeft terug te doen.  Daarbij komt ook dat Omotenashi zich niet beperkt tot één werkgebied. Overal waar klanten zijn of waar service kan worden verleend, kan Omotenashi worden toegepast.

Hoe zien wij gastvrijheid?

Wat willen wij als Hook’s Ink voor onze klanten? Wij willen ze een beleving geven. Niet zomaar een tattooshop waar je binnen stapt en een plaatje komt zetten en weer naar huis gaat. Wij willen onze klanten persoonlijke aandacht geven. We willen, dat onze klanten zich op hun gemak voelen, de tijd nemen voor de klant en dat klanten zich gehoord voelen. Gastvrijheid is meer dan een kopje koffie alleen, het is je welkom voelen.

Huiskamergevoel

Onze artiesten hebben allemaal hun eigen plek in onze studio. Zij maken de booth persoonlijk met items die hen een beetje omschrijven. Ook is er de mogelijkheid voor onze klanten om een leuke serie te kunnen kijken, zeker wanneer er een lange dag geboekt staat. Typisch een huiskamer gevoel. Bij lange dagen is er altijd de ruimte voor een goede lunchpauze. We zitten op een goede locatie waardoor onze klanten de mogelijkheid hebben om een lekkere lunch te halen op verschillende plekken.

Het begint bij

Gastvrijheid begint bij ons met het contact. Het contact wordt gemaakt via de mail, social media of telefonisch. Het contact zal zich altijd verplaatsen naar whatsapp. Zo kunnen wij sneller reageren en blijft het voor ons overzichtelijk en op één platform. Tijdens het maken van een afspraak zal er genoeg tijd gereserveerd worden om het design te bespreken. Onze artiesten maken geen designs van te voren omdat een groot deel van de mensen op het laatste moment verandert van gedachten. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Alles zal volledig naar wens gebeuren en is het altijd mogelijk om aanpassingen door te geven. Naast de leuke glimlach in de shop van onze artiesten zodra je binnenkomt, bieden we een lekker bakkie koffie of thee aan. We starten pas met tatoeëren nadat het design volledig naar wens goed gekeurd is. Hierna zal het design geprint en geplakt worden. De plaatsing zal meermaals nagekeken worden en onze artiesten geven altijd een eerlijk advies hierover. Nu kan het tatoeëren beginnen

Tevreden naar huis

Naast dat we onze klanten een leuke beleving willen geven en tevreden de deur uit zien gaan geven we altijd nog een stuk informatie mee over de nazorg. Want dit is iets wat echt onderschat word. Hoe beter de nazorg is hoe mooier het eindresultaat.

Kom jij ook eens ervaren hoe het er bij Hook’s Ink aan toe gaat?

Hook’s Ink Instagram

Artiesten Albums

 

Deel dit artikel: