Leuk een nieuwe tatoeage!

Leuk zo’n nieuwe tatoeage! Wanneer je een tatoeage op het oog hebt, dan wil je graag weten hoe Dite er uit komt te zien. Online of bij een ander ziet er prachtig uit, maar hoe zou dat staan bij jezelf? Tegenwoordig zijn er aardig wat mogelijkheden je kunt zelfs online nep tatoeages bestellen om dit uit te proberen. Dit blijft een paar dagen zitten waardoor je kan wennen aan het idee. Wat je ook kunt doen, een vrijblijvende intake/ consult boeken bij ons.

Wat is een intake of consult?

Via onze contact mogelijkheden zal er meer duidelijkheid ontstaan wat er nodig is met betrekking tot het ontwerp wat je in gedachten hebt. Wij als tattoo studio vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd word met betrekking tot je tatoeage.

Een intake/consult is daarom ook altijd vrijblijvend bij ons. Wat is dit precies? Dit is een gesprek met de tattoo artiest die het ontwerp eventueel gaat plaatsen op je lichaam. Tijdens dit gesprek ga je samen met de artiest kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. Tijdens dit gesprek kun je sparren en tot een idee komen.

Grote en kleine ontwerpen.

Voor “kleine” ontwerpen plannen wij genoeg tijd in tijdens de zet afspraak om alles te kunnen bespreken. Kleine ontwerpen voor ons. Maar soms voor de klant iets heel groots. Wij nemen hoe dan ook de tijd voor elke klant. Voor grote ontwerpen zoals een sleeve project of een rug/borst stuk plannen wij van te voren een vrijblijvende intake in. Zodat we alles samen kunnen afstemmen eventueel passen en passend kunnen maken. Op het moment van de daadwerkelijke afspraak zal het ontwerp nogmaals doorgenomen worden. Aanpassingen zijn nu nog mogelijk.

Verplichtingen?

Je bent na dit gesprek nergens toe verplicht. Wij laten de keuze geheel bij onze klanten.

Wij stellen het zeer op prijs om ons te laten weten wat je denkt na het gesprek. Zodat de tattoo artiest ook weet waar hij/zij aan toe is. Ben je nog enthousiaster geworden dan je al was? Dan kan er direct een afspraak geboekt worden. De reservering kan bevestigt worden door middel van een aanbetaling.

Akkoord!

Na dit proces zal er een akkoord gegeven worden. Zowel door de tattoo artiest als door de klant zelf. Zodat beide tevreden zijn met het ontwerp voor er getatoeëerd zal worden.

Laten we beginnen!

 

Bestel hier je Oranje Hook’s Ink shirt en maak de blitz tijdens het EK

intake hooks ink shirt oranje

Deel dit artikel: