Een keuze uit tattoo studio’s

Tegenwoordig schieten tattoo studio’s als paddenstoelen uit de grond. Nederland telt onderhand 4529 studio’s volgens de gegevens van de GGD.  Dat is inclusief de permanente make up. In Zoetermeer zijn dit er inmiddels 37. Aardig wat keuze dus. Zie je door de bomen het bos niet meer wanneer je op zoek bent naar een studio die bij je past? Hoe kan je het overzichtelijk houden? En wat is de juiste keuze? We creëren graag wat helderheid voor je!

Laten we vooropstellen dat tattoo studio’s altijd GGD gekeurd en fris moet zijn. Zelfs als ze aan huis zitten. Neem de reviews door van de studio waar je interesse ligt en blijf altijd dichtbij je gevoel. De studio en de artiest moeten beide goed aanvoelen. Althans dat vinden wij ontzettend belangrijk. Wij willen dat onze klanten zich thuisvoelen. Een warm welkom. Toegankelijk, open en transparant. Daarnaast is klantvriendelijkheid als je het ons vraagt een must. Het is prettig als je binnen stapt er op een fijne manier tegen jou als klant gesproken wordt, zodat je jezelf ook welkom voelt. Tevens is het van belang dat je je tijdens de afspraak gehoord voelt. Een tatoeage is immers voor het leven. Alles rondom de tatoeage moet bespreekbaar zijn, zodat de artiest in kwestie een duidelijk beeld heeft van wat jij verlangd.

 

Goedkoop is duurkoop (ook in kunst)

Goedkope dagsessies of twee voor de prijs van één aanbiedingen, wie kent ze niet, de aanbieding van sommige tattoo studio’s. Krab jezelf achter de oren en doe eerst goed onderzoek naar de aanbieder. Wees kritisch. Als je bij een autoverkoper of een meubelzaak een “te mooie aanbieding” ziet gaan ook alle alarmbellen af. Dat zou juist voor onze industrie nog meer moeten gelden. Nogmaals een tatoeage is voor het leven. In onze studio geven wij altijd een schatting van de prijs, met daaraan een maximale prijs gekoppeld. Deze schatting gebaseerd op de tijd die er nodig is om het design volledig naar de wens te maken, zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is. Vraag dan ook altijd na bij je studio of er een maximum prijs voor een design gemaakt kan worden, zodat je niet voor verassingen komt te staan. De meeste artiesten in de industrie zijn professionals en onderhandelen over de prijs vinden zij niet zo netjes. Waarom? Het kost letterlijk bloed, zweet en tranen om op het niveau van een professioneel tattoo artiest te komen. En dan hebben we het nog niet gehad over de voorbereiding van het werk, de rare houdingen die zij aannemen en de volledige focus die erbij komt kijken. En dat vaak voor uren achter elkaar. Bekijk altijd het werk van de artiest waar je in geïnteresseerd bent, de kwaliteit van het werk moet uiteraard aansluiten bij het eindresultaat wat je voor ogen hebt.

Sfeer in Tattoo studio’s

De sfeer en omgeving in tattoo studio’s is ook niet geheel onbelangrijk. Het is fijn als  klanten kunnen ontspannen tijdens deze inspannende dag. Zo hebben wij bijvoorbeeld fijne stoelen met elk een tv met diverse streamingsdiensten. Tevens staat er altijd muziek aan en is er naast een lekker kopje koffie of thee toegang tot een koelkast met frisdrank. (Lekker voor de suikers tijdens een lange dag prikken.)  Sommige artiesten zijn heel spraakzaam en in voor een gezellig praatje tijdens de tatoeage. Andere zijn wat stiller in de focus modus. it’s all good. Zolang de klant maar een goede beleving in zijn totaal heeft. We willen je een fijne en interessante dag geven.

 

Vind ons ook op instagram

Bekijk ons werk hier

Nazorg instructies vind je hier

logo van hooks ink tattoo studio

logo hooksink

ohana organics huid verzorging voor in de tattoo studio

ohana tattoo studio

 

Deel dit artikel: