Tattoo ideeën en voorbeelden voor mannen

Tattoos voor mannen kunnen uiteenlopen van kleine ontwerpen tot volledige bodysuits. We zetten regelmatige kleine fineline teksten, kleurrijke rozen en mooie ornamentale stukken. Maar natuurlijk zijn Chicano ontwerpen, Japanse designs en realistische stukken ook heel erg in trek. De meeste mannen beginnen met een tattoo op de armen. Dit kan weer variëren van een enkele tattoo tot een volledige sleeve. Als je nog twijfelt over de stijl die je wil hebben raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij onze tattoo stijlen pagina.

Om je een beetje op weg te helpen met wat inspiratie voor echte tattoos voor mannen hebben we hieronder een aantal voorbeelden geplaatst van onze mooiste tattoos. Als je meer informatie wilt hebben kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Voor een realistisch portret of een 1 op 1 kopie van een foto kan je het beste bij Remko een kijkje nemen. Wil je een vette plaat van een dier of een ander (semi) realistisch stuk (bijvoorbeeld een Griekse sleeve of een gladiatoren ontwerp) dan zit je bij Remko of Guus goed. Wil je een kleurentatoeage dan zijn Remko en Jona de juiste artiest. Wil je een wat verfijndere tatoeage (een mandala, fineline, lettering of symbool) dan kan je het beste een kijkje nemen bij het werk van Wessel,  Danique of Roza.

Deel dit artikel: