Borst tattoo

Bij een tattoo op de borst kan je aan verschillende stukken denken. Je kan per kant een groot stuk zetten, (meerdere) kleine stukken, je kan een kleinere tattoo bij het sleutelbeen zetten of (als vrouw) kan je voor een flink stuk gaan onder de borsten (underboob tattoo). Ook leent vrijwel elke stijl zich voor een tattoo op de borst. Als je ervoor kiest om een groot stuk te laten zetten. Dan raden wij je wel aan om te kijken bij de realistische, chicano of Japanse stijl. Binnen dit genre heb je echt de vetste stukken om op een groot oppervlakte te plaatsen.

Wat kost een tattoo op de borst?

Dit varieert per tatoeage. Als je een voor een enkele naam gaat (bijvoorbeeld boven je sleutelbeen) dan kan je al met een uurtje klaar zijn. Wil je een borststuk de grootte van een open hand dan kan je van een dagsessie (+- 7 uur) uitgaan. Wil je een heel borststuk of een flink kleurstuk dan kan je het beste contact opnemen en een intake inplannen. Dan kunnen wij je beter adviseren.

Enkele voorbeelden van tattoos op de borst

Voor tatoeages op de borst kan je bij al onze artiesten terecht. Bekijk hun portfolio en kijk welke stijl jou het meeste aanspreekt. Het is wel het beste om hier eerst een vrijblijvende intake voor in te boeken.