Bovenarm tattoo

Een bovenarm tattoo kan op een aantal manieren ingevuld worden. Je kunt ervoor kiezen om tot de mouw van een shirt een tattoo te nemen. Dit is perfect voor mensen die een baan hebben waar je geen zichtbare tatoeages mag hebben.  Je kunt hem ook tot aan de elleboog nemen. Dit wordt vaak bij Maori en Polynesische tattoos gedaan. Je kan natuurlijk ook de bovenarm gebruiken als deel van een volledige sleeve. Het fijne (voor ons) aan een bovenarm is dat er een prima grootte te gebruiken is. Dit biedt veel ruimte voor mooie gedetailleerde stukken.

Wat kost een tattoo op de bovenarm?

Het is lastig om een prijs te geven voor een plek waar je echt allerlei verschillende stijlen/soorten tattoos kunt zetten. Ga jij voor een Mandala met alleen lijnwerk dan kan je na 3 uurtjes al klaar zijn. Ga jij voor een portret dan kan je makkelijk van een hele dag (misschien zelfs + nog een aantal uur daarna) uitgaan. Wij rekenen een uurtarief van 100 en vertellen jou altijd een maximale prijs voor een stuk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Enkele voorbeelden van tattoos op de bovenarm

Voor tatoeages op de bovenarm kan je bij al onze artiesten terecht. Bekijk hun portfolio en kijk welke stijl jou het meeste aanspreekt. Het is wel het beste om hier eerst een vrijblijvende intake voor in te boeken.