Enkel tattoo

Een enkel tattoo wordt meestal een wat subtielere kleine tattoo die vooral in trek is bij vrouwen. Fineline en minimalistische designs lenen zich perfect voor deze plek. Mocht je ergens zitten waar je de tattoos moet bedekken dan volstaat een paar sokken of een lange broek. Maar wil je toch graag je tattoo showen dan is dat met een paar open schoenen of een korte broek zo gedaan.

Wat kost een enkel tattoo?

Dit varieert natuurlijk per tatoeage. Een kleine tatoeage boven de enkel zal je maximaal een 100 tot 120 euro kosten. Als het een onderdeel is van een volledige legsleeve dan kan je qua kosten een stuk hoger uitkomen. Volledige sleeves kunnen makkelijk een dag of 6 tot 10 in beslag nemen. Wil je weten hoeveel jouw ontwerp gaat kosten dan kan je het beste contact opnemen.

Welk ontwerp tattoo neem je voor een enkel?

Het is dan belangrijk om eerst na te denken in welke stijl je het ontwerp wil hebben. Als je eenmaal een mooie stijl of een mooi ontwerp heb uitgekozen kan je kijken welke artiest het best geschikt is voor jouw ontwerp. Dan kan je altijd in overleg kijken hoe de tattoo het mooist en best gezet gaat worden.

Voorbeelden van enkel tatoeages

We hebben hieronder een paar voorbeelden gezet van mooie tatoeages bij de enkel.