X
X
Back to the top

Mandala tattoo

Het woord Mandala betekent in het Sanskriet “cirkel”. Een mandala tattoo staat, net zoals een cirkel, voor eeuwigheid, perfectie en balans. Een Mandala wordt opgebouwd door symmetrische lijnen die een geheel vormen. Je kan er voor kiezen om het te laten bij alleen de lijnen of je kunt ervoor kiezen de mandala meer invulling te geven door middel van schaduwen, dotwork of een combinatie van beiden.  Een mandala leent zich uitstekend als op zichzelf staande tatoeage maar is ook erg geschikt als filler en/of achtergrond.  Een mandala is ook zeer geschikt als onderdeel van een grotere tattoo. Veel voorkomende combinaties met mandala’s zijn bijvoorbeeld planten, bloemen, dieren of abstracte afbeeldingen naast (of verwerkt in) de mandala.

Voor een mandala tatoeage komt een behoorlijke hoeveelheid techniek kijken, je hebt (fijn) lijnwerk, geometrie, dotwork en verschillende niveau’s van shading. Als een artiest dit allemaal beheerst, dan kan je zonder zorgen een ontwerp laten maken. Je hebt dan een altijd een uniek design.

Enkele voorbeelden van Mandala tatoeages:

Mandala tattoo laten zetten?

Wil je bij ons een Mandala laten zetten? Dan kan je het beste een afspraak maken bij Maarten of Wessel. Zij zijn binnen Hook’s Ink de Mandala specialisten.

Mandala door Wessel
Mandala tattoo door Wessel

Contact

Dorpsstraat 70 - 2712AM - Zoetermeer

Openingstijden

Maandag10:00 tot 17:00
Dinsdag11:00 tot 20:00
Woensdag11:00 tot 20:00
Donderdag11:00 tot 20:00
Vrijdag11:00 tot 20:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagOp afspraak

Nieuwsbrief

 

Volg ons

Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?