Het is nog niet voorgekomen dat wij een week zonder dieren tattoo hebben meegemaakt. Tijgers, honden, leeuwen en katten zijn tijdloos en blijven populaire afbeeldingen. Wat ook mooi is aan dieren tatoeages is de diversiteit in stijlen. Als je een geometrische leeuw naast een realistische leeuw legt zijn beide tattoos herkenbaar wat het is, maar ze zijn er totaal verschillend uit. Daarnaast zijn huisdieren ook een graag gewilde tatoeage. Een foto van je beste vriend de viervoeter op je been of arm is natuurlijk een aandenken voor het leven.

Leeuwen tattoo

De koning van de dieren. De leeuw staat voor moed, kracht, familie en bescherming. Daarnaast is de leeuw natuurlijk ook een sterrenbeeld. Dit allemaal is een rede waarom de leeuw 1 van de meest populaire dieren voor een tatoeage is. Vooral de (hyper) realistische uitvoering wordt vaak gezet.

Tijger tattoo

Tijgers staan bij de mens symbool voor wilde, ontembare, krachtige en sterke dieren. Maar hebben ook een sensueel tintje. Al met al gewoon een elegant roofdier.

Honden tattoo

De hond, de beste vriend van de mens. Wat is er dan mooier dan een portret van jouw beste vriend op je lichaam.

Dieren tattoo laten zetten?

Ben je van plan om een dieren tatoeage te laten zetten of wil je juist meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wie het beste qua artiest bij je past hangt echt van de stijl van tatoeëren af.

Inspiratie voor een dieren tattoo?

Wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op bijvoorbeeld deze Pinterest