DaniqueDanique

Danique, specialist in ornamental, dotwork en fineline. Zij heeft van jongs af aan al een liefde voor tekenen gehad en was hier dan ook altijd al mee bezig. Toen ze in 2013 in aanraking kwam met tattoo’s ging er een hele wereld open. Vanaf dat moment was ze vastbesloten dat ze wilde leren tatoeëren. En met succes! Een aantal jaar later vond ze een shop waar ze in de leer kon en begon haar eigen stijl te ontwikkelen. Na haar leerlingschap was het tijd voor een nieuwe uitdaging, zo is ze bij ons terecht gekomen.

Je maakt haar heel enthousiast met het maken van bloemen, dieren (in het speciaal katten) en dingen met een licht duister tintje. Ornamental en dotwork zijn haar favoriete stijlen. Naast tatoeëren houdt Danique zich graag op andere manieren creatief bezig en kijkt ze graag een spannende serie. Tijdens haar werk houd ze wel van een babbel met haar klanten. Kortom een gezellige dame, waar je naast een mooie tatoeage ook nog een leuke tijd mee kunt hebben.

Danique is gespecialiseerd in ornamental en dotwork tattoos. Andere stijlen zoals fineline bloemen en lichte peppershading vind zij ook erg leuk om te doen. Als haar werk je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of intake!

                                                                                          Neem een ook een kijkje op onze instagram voor meer werk van haar.