WesselWessel

Wessel is gespecialiseerd in mandala’s en fineline tattoos. Hij lag in 2017 meerdere keren bij ons in de stoel. Hij wilde niet alleen een lichaam vol tattoos, hij wilde ze zelf ook gaan zetten. De aanhouder wint, want na heel lang aandringen bij Remko ging de baas overstag.

Na lang zwoegen in de shop bereikte Wessel halverwege 2019 de status van volwaardig tatoeëerder. Hij was de eerste die dit voor elkaar kreeg en zet tegenwoordig de mooiste  blackwork mandala’s en fineline tattoos.

Wil je een gesprekje met Wessel aanknopen? Hij is jarenlang fulltime kok geweest en tijdens zijn apprentice periode kookte hij als bijbaan. Naast het zetten van tatoeages doet hij graag aan tennis en speelt hij call of duty op zijn playstation. Wessel is een vriendelijke en gezellige jongen.

Wessel zijn interesse ligt bij mandala’s en fineline tattoos. Maar ook Polynesische/Maori en bloemen tatoeages zet hij graag. Als zijn werk je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of intake!

Neem een kijkje op onze Instagram