Kleine tattoo

Kleine tattoos zijn populair. Er zijn een hoop plekken die perfect geschikt zijn voor een kleine(re) tatoeage. Neem de polsen, de enkels en de voeten. Maar ook de grotere plekken zoals de schouders en armen lenen zich goed voor een kleine(re) tattoo. Een kleine tattoo is ook relatief snel gezet. In de regel ben je binnen een uur klaar waardoor de prijzen ook schappelijk en overzichtelijk zijn.

Als je voor het eerste een tattoo laat zetten is het ook zeker niet een verkeerd idee om te beginnen met een kleine tattoo. Zo kan je alvast het gevoel ervaren zonder gelijk een hele dag in de stoel te zitten. Heb je dan de smaak te pakken en wil je het alsnog uitbreiden naar een groter stuk dan kan dat prima.

Op welke plek laat jij je kleine tatoeage zetten?

Zoals je ziet zijn er genoeg plekken waar jij je tattoo kan laten zetten.

Kleine tattoo op de enkel

Op de enkel kan je prima een kleinere tattoo laten zetten. Vooral bij de dames is een enkel tattoo populair. Deze plek is ook wat makkelijker te bedekken door een lange rok/broek en een paar sokken.

Kleine tattoo op de pols

Een kleine tattoo op de pols is op dit moment heel erg in trek. Je kan hem zelf goed zien en is toch gemakkelijk te bedekken door lange mouwen, een horloge of ander sieraad.

Kleine tattoo op de borst

Omdat de borst een wat groter oppervlakte kan je automatisch denken dat er een grotere tattoo moet komen. Terwijl de borst zich juist goed leent voor een of meerdere kleine tattoo(s).

Kleine tattoo in de nek

Achter het oor, oplopend vanaf de rugwervel of aan de zijkant van je nek. Allemaal prima plekken om een kleine tattoo te laten zetten.

Kleine tattoo op de schouder

Dit is een van de beste plekken om mee te beginnen. Is het je eerste tattoo en heb je geen idee hoe het aanvoelt? De schouder is 1 van de plekken waar het tatoeëren het minst gevoelig is.

Kleine tattoo op de bovenarm

De meeste mensen willen gelijk een hele arm vol met tatoeages (sleeve). Maar de (boven)arm leent zich prima voor een kleine tattoo. Het is een subtiele plek die je zelf goed ziet.

Kleine tattoo op de zijde of ribben

Teksten en kleinere tattoos in de zij of op de ribben zijn ook veelgevraagd. Let hier wel op dat het zetten van tattoos op de ribben een stuk gevoeliger is dan de andere plekken op deze lijst.

Deel dit artikel: