X
X
Back to the top

Minimalistische tattoo

Een minimalistische tattoo is gebaseerd op eenvoud. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, veel open ruimte (huid) rondom de lijnen en een eenvoudig gebruik van kleur.

Deze stijl leent zich wel heel goed voor de kleinere tatoeages. Op de pols, op de enkel, in de nek of op de handen/vingers zijn de plekken waar een eenvoudige tatoeage prachtig tot zijn recht komt. Je kan bij een minimalistische tatoeage echter prima in verschillende afmetingen variƫren. Het hoeft dus zeker niet een kleine tattoo te worden.

Wat in ieder geval belangrijk is bij het zetten van een “eenvoudige” tattoo is dat de artiest een een stabiele hand heeft en hoop geduld. Het is van groot belang dat alle lijntjes heel strak gezet worden, omdat, bij alleen lijnwerk, elk foutje opvalt. Dan ben je verzekerd van een strakke minimalistische tattoo waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Veel gebruikte afbeeldingen bij minimalistische tattoos

Minimalistische tattoo laten zetten?

Wil je bij ons een minimalistische tatoeage laten zetten? Dan kan je het beste een afspraak maken bij Wessel of Fernando. Zij zijn binnen Hook’s Ink de minimalistische specialisten.

Voorbeeld van een minimalistische tatoeage gezet door Fernando
Voorbeeld van een minimalistische tatoeage gezet door Fernando

Contact

Dorpsstraat 70 - 2712AM - Zoetermeer

Openingstijden

Maandag10:00 tot 17:00
Dinsdag11:00 tot 20:00
Woensdag11:00 tot 20:00
Donderdag11:00 tot 20:00
Vrijdag11:00 tot 20:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagOp afspraak

Nieuwsbrief

 

Volg ons

Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?