Hand / vinger tattoo

Voor een hand / vinger tattoo werken de regels bij ons net even wat anders. We krijgen veel aanvragen hiervoor en zetten ook met regelmaat mooie tatoeages op de handen of vingers. Het is wel zo dat tatoeages op de handen en/of vingers een stuk sneller slijten dan op bijvoorbeeld te bovenarm of rug. Wij hebben ervoor gekozen om tatoeages te zetten bovenop de hand en bovenop de vinger tot aan het eerste kootje (zie afbeelding). De zijkanten van handen en vingers en boven het eerste kootje doen wij niet. Als wij een tattoo zetten dan doen we dat met de intentie dat deze een lange tijd mooi blijft. Dit kunnen we niet garanderen op deze plekken.

De zwarte plekken op de hand en vinger tatoeëren we wel, de rode plekken niet

De zwarte plekken tatoeëren we wel, de rode plekken niet

Wat kost een tattoo op de hand / vinger?

Voor de kleinere tattoos moet je denken aan een bedrag van minimaal 100 euro. Wil je een hand vol hebben met redelijk gedetailleerd stuk dan kan je zo uitgaan van 450 a 500. Dit is in de meeste gevallen wel het maximale bedrag. Het oppervlakte van een hand is natuurlijk een stuk minder groot dan een bovenarm of bovenbeen. Let wel op dat de handen en vingers zich wel een stuk minder goed lenen voor heel gedetailleerde platen.

Het vervagen van hand/vinger tattoos

Een tatoeage op de handen en/of vingers vervaagt een stuk sneller dan op andere plekken. Je gebruikt je handen immers elke dag. Onze bijwerkgarantie geldt ook niet voor vinger en/of hand tattoos.

Enkele voorbeelden van tatoeages op de handen en vingers