Scheen / onderbeen tattoo

De scheen / het onderbeen leent zich goed voor een strakke tattoo. De huid rondom het onderbeen is strak waardoor er gemakkelijk een mooie tatoeage op gezet kan worden. De schenen zijn wel een plek die iets gevoeliger zijn dan bijvoorbeeld je onder- of bovenarm. Je kan natuurlijk kiezen voor losse “flashsheets” of losstaande afbeeldingen. Uiteraard kan de scheen/onderbeen ook een deel uitmaken van je volledige legsleeve. Een kleine tattoo op de schenen horen we niet heel vaak, maar behoort natuurlijk ook tot de opties.

Wat kost een tattoo op de scheen/het onderbeen?

De prijs hangt van de grootte van het ontwerp en de complexiteit af. Voor een klein design kan je al klaar zijn met het starttarief van 100. Wil je een onderbeen vol hebben dan kan het al meerdere dagsessies gaan worden. Als je een goede schatting van de prijs wil hebben dan kan je altijd een appje sturen naar 0640573186 of mailen naar [email protected]

Welk ontwerp tattoo neem je voor een scheenbeen?

Voor de grotere stukken kan je goed denken aan realistische platen, Ornamental, Japanse stukken of mandala’s. Voor de kleinere afbeeldingen lenen de traditionele stijlen zich goed. Een mooi oldschool/newschool stuk of een mooie fineline lettering passen ook perfect op de schenen/onderbenen.

Enkele voorbeelden van tattoos op de scheen / het onderbeen