Been tattoo

Het been is een prachtige plek voor een tattoo. Je kan een volledige beensleeve nemen, een gigantische plaat op je bovenbeen, een gemiddeld design op je kuit of een kleine subtiele fineline tattoo boven je enkel. Als je daarnaast werk hebt waarmee zichtbare tatoeages niet mogen, leent een been zich ook uitstekend.

Welke stijl voor je been tattoo?

Qua stijl kan je weer alle kanten op met een been. De grotere oppervlaktes lenen zich uitstekend voor mandala’s, Japanse stukken, portretten of de grotere kleur designs en black & grey stukken. Voor de kleinere tatoeages kan je het beter houden bij een fineline of minimalistische tattoo.

Welk ontwerp tattoo neem je voor een been?

Voor een volledige legsleeve kiezen vrouwen er vaak voor een prachtig bloemstuk, pioenrozen of een mandala ontwerp te laten zetten. Terwijl mannen meer voor de grote Japanse, Chicano en realistische stukken gaan. Voor de middelgrote stukken verschilt het niet zoveel. Nog steeds zijn bloemen en Mandala ontwerpen meer voor vrouwen, terwijl mannen wat meer de realistische (chicano) en kleurstukken kiezen. Voor de kleine tatoeages krijgen we vrij weinig aanvragen van mannen. Vrouwen daarentegen kiezen vaak voor een fineline tekst, een minimalistisch bloemetje of een ander fineline design.

Voorbeelden van been tatoeages

We hebben hieronder een paar voorbeelden gezet van mooie tatoeages op het been.