Schouder tattoo

De schouder is een mooie plek voor een tattoo. Je hebt een aantal delen waar je een tattoo op kan laten zetten. Je schouderblad, bovenop de schouder (bijvoorbeeld de start van een sleeve) en de voorkant (tot aan je sleutelbeen). De schouder zelf is een plek die onder de minst pijnlijke plekken van het lichaam valt om te laten tatoeëren. Ook leent de schouder zich prima voor de meeste stijlen. Van een kleine minimalistische tattoo tot een volledig Japans kleurstuk (die van je rug tot je onderarm kan lopen).

Wat kost een tattoo op de schouder?

Dat hangt af van grootte en stijl. Voor een kleine fineline naam kan je uitkomen op 120 voor een ontwerp. Is het de start van een sleeve dan zal je toch echt met meerdere dagen rekening moeten houden. Wij rekenen maximaal 800 voor een volle dagsessie. Full color stukken nemen over het algemeen ook meer tijd in beslag dan black & grey ontwerpen.

Enkele voorbeelden van tattoos op de schouder

Meer informatie over een tatoeage op de schouder

Wil je meer informatie hebben of wil je weten of een bepaald ontwerp goed op jouw schouder past? Neem dan vrijblijvende contact met ons op. Wij helpen je graag verder.