Een bloemen tattoo is toch wel 1 van de meest populaire en diverse tattoos die te zetten zijn. Je kan een bloem als een enkel stuk laten zetten in combinatie met andere elementen zoals mandala’s een realistische klok of biddende handjes. Daarnaast kan je een bloem gebruiken als symbool voor de dood, het leven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een bloemstuk te zetten. Maak een combinatie van meerdere bloemen, in volledig kleur of juist black & grey.

Welke bloemen kan je nemen voor een tattoo?

De diversiteit binnen bloemen is ook gigantisch. Vaak krijgen we aanvragen voor (pioen)rozen, lotusbloemen, orchideeën, zonnebloemen, lelies, kersenbloesem en narcissen.

Verschillende stijlen voor een bloemen tatoeage

Daarnaast kan je ook nog eens de bloem in verschillende stijlen zetten. Een bloem ziet er heel anders uit in een Mandala ontwerp dan een bloem in een Japans stuk. We hebben een verzameling gemaakt van een aantal verschillende bloemen tatoeages die wij gezet hebben.

Voorbeelden van bloemen tattoos

Bloemen tattoo laten zetten?

Wil je bij ons bloemen laten zetten of meer informatie krijgen over de mogelijkheden? Dan kan je het beste een afspraak maken bij Maarten of Danique. Zij zetten binnen Hook’s Ink de mooiste bloemen tatoeages.