Vingerafdruk tattoo

Een vingerafdruk tattoo is altijd een uniek en persoonlijk ontwerp. Een mooie manier om liefde of genegenheid voor een belangrijk persoon of het verlies van een dierbare te vereeuwigen. Als je in het bezit bent van een goede afdruk op papier dan kunnen onze artiesten deze omzetten naar een digitaal ontwerp. Een vingerafdruk kan je in elke grootte laten zetten. Je kan er voor kiezen om alleen de afdruk aan te houden. Maar je kan er ook voor kiezen om de vingerafdruk in elk gewenst ontwerp te laten zetten. Ook is het mogelijk om twee vingerafdrukken samen te voegen als één ontwerp of als couple tattoo. Wij tatoeëren niet met as.

Hoe maak je het beste een vingerafdruk?

Daar zijn verschillende manieren voor. Wij werken het beste met een stempelkussen en inkt. Als je dit aanlevert op papier dan nemen onze artiesten dit over tot een digitaal ontwerp. Als je met een fysieke afdruk komt dan zal er een foto van gemaakt worden en op basis daarvan een ontwerp gemaakt worden. Maar dit is wel minder accuraat dan een inktprint in verband met de details.

De grootte van de vingerafdruk

De grootte van het ontwerp is belangrijk hoeveel detail er in de tattoo verwerkt kan worden. Als je een vingerafdruk klein (of op schaal) wilt hebben dan moeten er wat minder lijntjes opgenomen worden in het ontwerp. Na verloop van tijd worden lijntjes van inkt altijd iets dikker. Als je, zoals een vingerafdruk, heel veel fijne lijntjes dicht op elkaar hebt, ziet een tattoo er direct na het zetten mooi uit. Maar na verloop van tijd gaan de lijntjes in elkaar overlopen en zal de vingerafdruk een vlek worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je de tattoo dus klein wilt zal er gebruik worden gemaakt van de hoofdlijnen. Als je zoveel mogelijk detail in de vingerafdruk wilt houden dan zal de grootte van het ontwerp aangepast worden. Vraag altijd even naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Vingerafdruk tattoo laten zetten?

Ben je op zoek naar een goede artiest die een vingerafdruk kan vereeuwigen? Bij ons zet onze fineline specialist Wessel de vingerdruk tatoeages. Wil je weten of de vingerafdruk die je hebt volstaat voor een mooi ontwerp dan kan je die altijd naar ons mailen of Whatsappen op 06 – 40 57 31 86. Wij helpen je dan graag verder.