(Onder)rug tattoo

Voor een tattoo op je rug kan je alle kanten op. Omdat er veel ruimte is raden wij aan om hier goed gebruik van te maken. Het grote oppervlakte van een rug leent zich uitstekend voor een Maori, Polynesische, realistische, Chicano of Japanse tattoo.

Wat kost een tattoo op de rug?

Hier is geen goed antwoord op te geven. Dit hangt volledig af van het stuk, de stijl en of je het alleen black & grey wil of in kleur. Het kan zo zijn dat je binnen een dagsessie simpel lijnwerk van een Mandala kunt zetten. Maar wil je een volledig kleurstuk in de Japanse stijl dan kan je zo uitgaan van een dagsessie of 8. Wij hebben klanten die er jaren over doen om een rugstuk af te maken. Je kan dus beter een gezonde dosis geduld hebben en er echt een budget voor uittrekken. Je krijgt er wel iets verschrikkelijk moois voor terug.

Enkele voorbeelden van tattoos op de rug en schouder

Voor grotere stukken kan je bij ons het beste terecht bij Remko, Guus of Jona. Het is wel het beste om hier eerst een vrijblijvende intake voor in te boeken. Voor de grotere stukken is het voor ons ook fijn om een goed beeld te krijgen hoe jij het voor je ziet.