De sleeve tattoo is zeker wel de meest populaire aanvraag die wij krijgen. Er zijn mensen die graag een kleine tattoo willen zetten op een subtiele plek en er zijn mensen die het liefst helemaal vol zitten. Voor de laatste groep mensen is de sleeve tattoo bij uitstek geschikt.

Wat is een sleeve tattoo?

Sleeve (letterlijk: mouw) is een tattoo die je (boven/onder) arm bedekt. Sleeves kunnen uit heel veel kleine elementen bestaan maar ook uit een paar grote stukken met fillers rondom. En alles wat daar tussenin zit.

Inspiratie en voorbeelden van sleeve tattoos

Wat kost een sleeve tattoo?

De prijs van een sleeve hangt van een aantal factoren af. De grootte van de tattoo, de grootte van je arm, hoe gedetailleerd is de tattoo of er alleen met zwart of juist kleur gewerkt moet worden. In de regel kunnen wij een goede schatting maken als je een ontwerp heb en een foto van je arm. Wil je een exacte prijs dan kan je altijd een gratis intake bij ons plannen.

Wil je toch een ruwe schatting? Ga er dan vanuit dat een tattoo de grootte van je hand in Black & Grey gemiddeld 1 dag duurt. Bij ons kost dat 500 tot 800 euro, bij andere shops is het simpel te berekenen met hun uurtarief.

Wil je een sleeve tattoo?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben voor elke sleeve stijl een passende artiest. Heb je het ontwerp helemaal voor je en weet je precies in welke stijl je jouw sleeve wilt hebben? Dan is het alleen een kwestie van een intake inplannen bij de juiste artiest.

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je wil, neem dan contact met ons op via de mail, telefoon (0797508080) of Whatsapp (0640573186).