Ik wil een tattoo afspraak maken, hoe doe ik dat?

Wil je een tattoo of denk je erover na om er eentje te laten zetten? Wij helpen je graag verder. Je kunt een afspraak maken per e-mail, telefoon of Whatsapp. Binnenwandelen in onze shop aan de Dorpsstraat 70 kan natuurlijk ook. Vertel ons wat je wilt en wij geven je een prijsindicatie.

Heb je een idee voor een tatoeage? Als je het nog niet zeker weet, staan onze artiesten klaar om je verder te helpen met jouw, ideeën, inspiratie, voorbeelden of ontwerpen. Al onze artiesten beheersen uiteraard de basis, maar ieder heeft zo zijn specialisme. Benieuwd naar de stijlen waarin wij specialiseren binnen Hook’s Ink? Neem dan een kijkje op de artiestenpagina.

Of weet je al wat het moet worden? Geef ons dan het volgende door:

  • Ontwerp. Wat wil je precies laten zetten? Waar bestaat het ontwerp uit? Heb je een voorbeeld? Nog beter. Stuur het vooral naar ons op.
  • Plaatsing. Waar wil je de tattoo hebben? Op je arm, been of rug? Of ga je voor een andere plek?
  • Grootte. Wat zijn de afmetingen? Dan hebben we het over de lengte en breedte in centimeters.
  • Kleur en stijl. Wil je de tattoo in kleur of juist niet? En Old school of realistisch?

Afspraak maken voor het bijwerken van je tattoo

Wil je een afspraak maken om je tattoo bij te laten werken? Dat kan ook. Bijwerken doen wij gratis tot een half jaar na de datum dat je je tatoeage bij ons hebt laten zetten. Wij zien dat als onderdeel van onze service. Let wel, bijwerken kan pas na minimaal zes weken nadat je je tattoo hebt laten zetten. De huid heeft dan voldoende tijd gehad om te helen. Verder gebeurt bijwerken altijd bij de artiest die het heeft gezet. Was dat een gastartiest en is die momenteel niet bij ons in huis? Zorg ervoor dat je binnen zes maanden aangeeft dat je wilt bijwerken en dan zorgen wij voor een gratis afspraak.

Gratis intake

Voor grotere tattoos, oftewel tatoeages die langer dan vier uur duren om te zetten, plannen wij graag een intakegesprek in. Zo kunnen we alle details en wensen rustig doornemen. Aangezien kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ons, nemen we hier graag de tijd voor. Daarom duurt een intake gemiddeld 30 minuten tot een uur. Voor intakes betaal je bij Hook’s Ink niets.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een kleinere tattoo wilt, maar dat je toch vragen hebt. Vaak kunnen wij deze via e-mail of telefonisch al beantwoorden. Nog niet zeker van je zaak? Kom dan bij ons binnenlopen voor een power intake van 5 minuten. Dit is altijd mogelijk.

Prijs

Vaak kunnen wij op basis van de intake of duidelijk doorgegeven wensen over het ontwerp, de plaatsing, grootte en kleur al een goede prijsindicatie geven. Wil je alvast meer weten over de prijzen in onze shop? Op onze pagina over de kosten leggen wij alles uit.

Aanbetaling

Als je een afspraak met een van onze artiesten inboekt, dan moet er een aanbetaling gedaan worden. Voor een tattoo die minder dan vier uur duurt om te zetten, is de aanbetaling 50 euro. Voor grotere tatoeages is dat 250 euro. Geen zorgen, dit bedrag wordt uiteindelijk van de eindprijs afgehaald. Je aanbetaling komt dus nooit bovenop de afgesproken prijs voor je tattoo.

De aanbetaling moet binnen drie dagen bij ons binnen zijn. De afspraak is pas definitief zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Wij werken op deze manier om er zeker van te zijn dat wij onze tijd in de juiste serieuze klanten kunnen steken.

Meer informatie over aanbetalingen. Let op: neem je kids mee naar de zaak en heb je al aanbetaald? Dan komt de aanbetaling te vervallen.

Afspraak afzeggen

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je onverhoopt je afspraak moet afzeggen. Zorg er dan wel voor dat je uiterlijk 72 uur van tevoren aan jouw artiest laat weten dat je niet kunt komen en maak met hem/haar een nieuwe afspraak. Doe je dit niet, dan vervalt de aanbetaling. Dat betekent dat je opnieuw een aanbetaling moet doen zodra je weer een nieuwe afspraak met ons wilt maken. Heb je wel op tijd afgezegd, maar wil je geen nieuwe afspraak maken? Dan vervalt de aanbetaling ook. Deze kosten dekken de tijd die de artiest er tot dan toe in heeft gestoken.

Contactgegevens:

Handig al die informatie, maar wat zijn nou de contactgegevens? Zie hier: