De arm is een mooie plek  voor een tattoo. Bij ons ook de meest favoriete plek van mensen om een tattoo te laten zetten. De bovenarm leent zich goed voor de wat grotere stukken. Rondom de ellenboog is meestal een plek die dichtgezet wordt met een gehele sleeve en de onderarm kan ook weer gebruiken. Ook qua stijlen kan je alle kanten op met een arm. Kleine fineline tatoeages of een strakke tekst op de pols. Mooie realistische platen of een sierlijke mandala op de onderarm of bovenarm. Een Japanse sleeve van draken en samurai krijgers.

Welke stijl voor een arm tattoo?

Welk ontwerp tattoo neem je voor een arm?

Als je al weet wat je wil gaan zetten is het makkelijk. Je zoekt de beste artiest voor jouw stijl. Je kan natuurlijk altijd bij een allround tatoeëerder een afspraak maken waar je een goed gevoel bij heb. Maar wij raden aan om goed naar portfolio’s van de artiesten te kijken. Als een artiest vaker stukken heeft gezet in jouw stijl weet je in in ieder geval zeker dat je een prachtig ontwerp gaat krijgen.

Als je nog niet weet wat je wil laten zetten raden wij je aan om te beginnen met naar stijlen kijken. Vind je een stijl die je aanspreekt dan kan je gaan kijken naar de elementen die je in de tattoo wil hebben. Neem bijvoorbeeld een vrouwelijke afbeelding in de Chicano stijl. Als je een vrouwelijk portret wil hebben is dat een geheel ander ontwerp dan een foto realistische tattoo of een Japans stijl portret. Als je dus een stijl hebt gevonden en daarin bepaalde elementen ziet die je gaaf vindt. Dan is het goed om te kijken welke artiest het beste bij jouw gewenste stijl past. Als je daar eenmaal een match in heb gevonden raden wij weer aan om een intake (het liefst natuurlijk vrijblijvend) in te plannen. Op die manier kan je persoonlijk kennis maken met de artiest, jouw ontwerp voorleggen en hij/zij kan jou weer vertellen wat er wel en misschien mooi zal worden. Heb je een klik en een goed gevoel bij de artiest, dan houdt niks je meer tegen om een afspraak te maken.

Voorbeelden van arm tatoeages

We hebben hieronder een paar voorbeelden gezet van mooie tatoeages op de bovenarm en onderarm.