Cart 0
 

VASTE ARTIESTEN

 

Hook’s Ink werkt met een gevarieerd team om zo het breedste aanbod in tattoo’s te kunnen voorzien.
Allen hebben hun eigen expertise zodat je altijd een specialist in een specifieke stijl tot je beschikking hebt.

 
 
 
 
Remko.png

REMKO

Remko heeft zichzelf als artiest ontwikkeld in de leer bij grote namen als “Nikko Hurtado” , “Boris”, “Steve Butcher”, en anderen tijdens zijn opleidingen in de Verenigde Staten en Mexico. Naast zich als artiest up to date te houden met vele seminars en workshops over heel de wereld, kun je hem af en toe ook vinden als gast artiest in bevriende studios in het buitenland. Na een jaar te hebben gewerkt bij een bevriende tattooshop is Remko Hook’s Ink begonnen. Of je nu een fineline tattoo of een realistisch portret wilt, Remko zal altijd zijn uiterste best doen om je meer dan tevreden naar huis te laten gaan.

Volg Remko op Instagram: @hooksink079

 
 
 
BLVCK.png

BLXCK

Gespecialiseerd in black and grey Chicano style en freehand lettering weet Blxck altijd een mooi resultaat neer te zetten. Na een aantal jaren in een shop in Den Haag gewerkt te hebben, kun je hem nu sinds de opening van de nieuwe studio in 2018 bij Hook’s Ink vinden. Ook voor custom designs kun je uiteraard bij hem terecht.

Volg BLXCK op Instagram: @ink_blxck

 
 
 
Jill.png

JILL

Na veel ervaring opgedaan te hebben bij verschillende shops is Jill vaste artiest bij Hook’s Ink. Jill is specialist in blackwork, mandala en maori.

Volg Jill op Instagram: @jillxking

 
 
 

GUUS A.K.A. SPINAL

Guus is al van jongs af aan bezig met ontwerpen, kunst en creativiteit. Na zijn studie Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam was dit in de vorm van rappen. Zo ken je hem misschien beter als Spinal. Uiteindelijk vond hij zijn passie bij het tatoeëren en kun je hem sinds 2016 vinden bij Hook’s Ink. Vooral voor blackwork en dotwork kun je bij Guus terecht.

Volg Spinal op Instagram: @spinal079

 
 
 
 
IMG_7050.jpg

MAARTEN VAN DUIN

Maarten is ooit op het creatieve pad gekomen door graffiti art. Tijdens een van zijn reizen over de wereld is hij in aanraking gekomen met tatoeëren en heeft toen besloten het vak te willen gaan leren. Maarten is in Nepal in de leer om de Aziatische kunstvormen te bestuderen. Hij is een allrounder, maar je kunt in het bijzonder bij hem terecht voor Japanse stijl, traditionele stukken en blackwork zoals mandala tattoos.

 
 

Volg Maarten op Instagram: @vanduinmaarten

 
 
 
 
wessel.jpg

WESSEL THE APPRENTICE

Wessel is sinds kort een volwaardig leerling tatoeëerder. Wessel is tegen gereduceerd tarief te boeken voor de (wat) kleinere tattoo’s.

Volg Wessel op Instagram:
@wesselklok

 

Hooks-Ink-19-1200x700.jpg
 

GAST ARTIESTEN

 

Naast een team getalenteerde vaste artiesten nodigen we ook regelmatig gast artiesten uit van bevriende tattoo shops van over heel de wereld. Lang niet iedereen is in staat de wereld af te reizen voor een tattoo van een specifieke artiest, dus maken we het je makkelijk en halen we hen hier heen. Houd onze Insta en event page in de gaten om op de hoogte te blijven van de aankomende bezoeken. Hieronder vindt je een aantal regelmatig terugkerende artiesten.

 
 

MIQUI LALO

Miqui Lalo uit Mexico brengt regelmatig een bezoek aan Hook’s Ink en is een graag geziene gast door onze klanten. Met zijn custom designs weet hij op tattoo conventies altijd nieuwe klanten aan zich te binden. Miqui is gespecialiseerd in Blackwork en Dotwork.

Volg Miqui op Instagram: @la.caja.negra

 

RICHAR K13

Richar K-Trece is een van de trotste eigenaren van “Viernes 13 Tattoo Collective” in Mexico. Tijdens zijn bezoek aan Hook’s Ink in de zomer van 2018 is Richar samen met het Hook’s Ink team naar Ink Mania in Hasselt geweest. Richar heeft daar de eerste prijs in de categorie Black and Grey weten te bemachtigen. Richar is gespecialiseerd in Black and Grey, Color Tattoos en portretten.

Volg Richar op Instagram: @richar_k13

 
Alfredo.png

ALFREDO FRAKTAL

Alfredo Fraktal is een sponsored artist uit Mexico en voor veel klanten van Hook’s Ink een bekend gezicht. Alfredo weet als geen ander de dunste lijntjes met precisie strak te verwerken in tattoos.


Volg Alfredo op Instagram: @fraktalstudio

 
Molly.png

MOLLY

Molly is de specialist op het gebied van neo traditional tattoos. Zij is eigenaresse van de prive studio Mano Sacra Studio in Mexico Stad.

Volg Molly op Instagram: @mollytattoo

 
Fernando.png

FERNANDO GARZON

Fernando Garzon is een echte fineline specialist.
Hij werkt bij onze vaste gast Alfredo “Fraktal” Bahena in @ganeshstudio in Mexico Stad.

Volg Fernando op Instagram: @fernandogarzon_ta2